tiistai 23. huhtikuuta 2013

Paluu menneisyyteen

Kakkukurssin myötä tuli palattua hetkeksi menneisyyteen, kun lupailin laittavani linkkejä muutamiin pursotusohjeisiin. Aivan kurssin loppumetreillä sivusimme myös suklaakoristeita, vaikka niitä ei varsinaisesti kurssin aikana käyty läpi. Muutaman mallin laitan niistäkin :D

Suklaaperhosia.


Ohje löytyy TÄÄLTÄ ja mallit näihin perhosiin ja sudenkorentoihin TÄÄLTÄ.

Kuvioiden seuraamista ei tarvitse tehdä niin kovin tarkkaan. Omia muutoksia voi tehdä haluamallaan tavalla tai etsiä vaikka netistä uusia malleja.


Suklaareunuksen ohje löytyy TÄÄLTÄ

Pursotusvinkkejä löytyy:
Ensimmäiset tekemäni kermaruusut TÄÄLLÄ
Primrose TÄÄLTÄ
Klassinen ruusu TÄÄLLÄ
Pioni/rullaruusu TÄÄLLÄ
Pullea ruusu TÄÄLLÄ
Ruusunnuput TÄÄLLÄ
Lehtien pursottaminen TÄÄLLÄ

Raidat ruusuihin TÄÄLLÄ
Raitapursotus TÄÄLLÄ
Röyhelöpursotus sivuun TÄÄLLÄ

Moni asia on muuttunut noista ajoista esim. nykyään käytän vispikermaa Flora Vispin tilalla ja vaniljakreemiä en lisää kermavaahtoon, mutta perusasiat ovat samat.



4 kommenttia:

  1. Aivan mielettömiä perhosia, nam ja wau!

    VastaaPoista
  2. Kukkahatun nosto suurella kaarella !
    Ei sille, että teet ihania kukkia, koristeita, pakerrat niiden kanssa tuntikaupalla onnistuaksesi,
    vaan sille että JAAT OPPIMAASI KAUNEUTTA toisillekin !

    VastaaPoista
  3. Miksi olet vaihtanut vispikermaan etkä käytä vaniljakreemiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vispikerma on paremman makuista ja aikaisemmin käyttämäni Flora vispi on muuttunut koostumukseltaan sellaiseksi, ettei siitä saa aikaa niin hyvää vaahtoa kuin ennen. Vaniljakreemijauhe tekee vaahdosta helposti rakeisen ja mausta keinotekoisen.

      Poista