keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kermakakkuja

Pitkästä aikaa kermakakkuja :D

Tämä meni ystäväni synttäreille. Pohja on gluteeniton ja välissä toiveesta mansikkaa, kermavaahtoa sekä banaania. Päällä on mansikkamelba liivatteella jämäköitettynä. Valkoiset lastut ovat kookosta.


Suklaaperhosia en ole myöskään pitkään aikaan tehnyt ja nyt tuli tehtyä niitäkin.


Pioni on sokerimassaa.


Toisen ystäväni pojalla oli synttärit ja sinne vein kakun samoilla täytteillä, mutta tavallisella pohjalla. Sankari on armoton Star Wars-fani ja toiveena oli aiheeseen sopiva kuva. Kuvan tilasin täältä.


Tähän kakkuun tein pakastemansikoista pinnan ja jotain meni hyydytyksessä pieleen. Yritin parantaa tilannetta lumijauheella ja tuli opittua sekin, että kiillemansikoiden päälle sitä EI kannata laittaa. Mansikoista tuli aivan homeisen näköisiä : ( No, lisää koristelua ja pursottelin valkosuklaata päälle. Eipä paljon parantunut, mutta kuulemma kakku tuli joka tapauksessa syötyä :D




4 kommenttia:

  1. Ihania taas jälleen kerran :) Mitä suklaata käytät noissa perhosissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Suklaa oli ihan tavallista valkosuklaata, mutta yleensä käytän kuorrutesuklaata. Kestää paremmin kasassa, vaikka olisi lämmintäkin :D

      Poista
    2. Juuri tuota kasassa pysymistä mietin, miun perhosilla kun tuppaa lento loppumaan heti kun viileästä kakun koristeineen ottaa, lörpähtävät siis alta aikayksikön miun suklaakoristeet. Kiitos muuten kun kaivoit nuo vanhat ohjeesi esiin, niistä on paljon hyötyä ja iloa :)

      Poista
  2. Mitä herkkukuvia, onneksi huomenna on perjantai ja lupa herkutella :D

    VastaaPoista