keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Piparkakkutalo

Tässä maalaishenkisessä talossa käytin tätä sapluunatekniikkaa koristelussa. Värjäsin pari ruokalusikallista piparitaikinaa kaakaojauheella ja notkistin sen kermalla. Palojen leikkamisen jälkeen levitin notkean kaakaopiparitaikinan sapluunaa apuna käyttäen piparin päälle ennen paistoa. Kätevää, jos haluaa vältellä sokerikuorrutteita :)


Katto on sivelty kevyesti kaakaotomusokerista tehdyllä pikeerillä ja sen jälkeen päälle ripottelin mariannecrushia. Mariannesta saa hyvää makua ja varsinkin herkullisen tuoksun piparitaloon.


Pitäisikö ensi vuodeksi keksiä joku uusi lemppari, en vain pääse eroon näistä bambeista :)


Joulukuusi.


Täytyyhän sitä maalaistalossa olla traktori! Hirvikin on tullut pällistelemään jouluvalmisteluja.


2 kommenttia:

  1. Mtä suotta, nuo bambit on niin suloisia! :) ja sopivat joka talon pihaan! ;) Mahtaako meillä jäädä piparitalo tänä vuonna tekemättä, ei tunnu löytyvän aikaa..

    VastaaPoista
  2. Upea tämäkin. Niin jouluisa.

    VastaaPoista