Tyttärelle leppäkerttuja.
Avaruusilmettä salmiakkipraliineissa.
Lähikuvaa.
"Kivi"konvehdit on täytetty amarulasuklaaganachella.
Täyte.
Näissä on vadelma-punaherukkatäyte ja kuori valkosuklaata.
Syksyn tunnelmaa.
Pieni suklaatyö, maapallo ja praliinit.
Maapallo.
Puolipalloissa kahvi-kanelisuklaatäyte.
Punaista ja kultaa.
Maitosuklaata ja kultaa.
Hyvät ohjeet konvehtien tekoon löytyy Kermaruusun blogista, täältä. Joulua varten pitää alkaa jo suunnitella uutta konvehtikokoelmaa :)
Upeita, ei voi muuta kuin ihmetellä miten joku osaa.. :)
VastaaPoistaOih, mä en kestä miten ihania! :D saisko näiden värikkäiden konvehtien teosta vaikka ohjevideota? :)
VastaaPoistaOlisi kyllä kiva tehdä enemmänkin noita videoita, mutta se kuvaaminen on niin onnetonta meikäläisellä. YouTubesta onneksi löytyy vinkkejä vaikka kuinka paljon :)
PoistaEi kertakaikkiaan, miten ihmeessä nämä on tehty?! Tuo maapallokin! Olet niin mestari!!
VastaaPoistaT:Maria (a.k.a Adan äiti) Marian kakuista https://www.facebook.com/pages/Marian-Kakut/153214054839316?ref=ts&fref=ts
Kiitos :) Maapallo oli aika helppo tehdä. Suklaavärillä maalaamista vain :)
PoistaIhania! Kultaiset sydämet on uljaita. Leppäkerttuja ei kai tohtisi edes syödä :)
VastaaPoistaWau, super upeita.
VastaaPoistaVau! Kertakaikkisen upeita! Kuinka paljon pitää harjoitella että niistä tulee noin hienoja? :D
VastaaPoistaNämä olivat ensimmäiset tällä tavoin värjätyt konvehdit eli ei kovin paljoa tarvitse harjoitella. Suklaan temperointia olen tehnyt jo useampaan kertaan ja yleensä konvehtien tekemistä. Siinä on enemmänkin sellaista harjoittelemista :)
PoistaApua miten ihania! Ihastuin etenkin noihin leppäkerttuihin! :)
VastaaPoistaIhan mahtavan upeita,etenkin nuo leppikset!
VastaaPoistaNämä on niin upeita, WAU!! :)
VastaaPoistaVau, näyttää upealta! Itse pidän leivonnasta, koska siinä voi käyttää luovuutta, mutta en tiennyt että sen voi viedä näinkin pitkälle!
VastaaPoistaSiis wau! Onpa upeita taideteoksia! :)
VastaaPoistaKiitoksia paljon kaikille kivoista kommenteista :)
VastaaPoistaMitä suklaata käytät konvehteihin?
VastaaPoistaMitä milloinkin on saatavissa. Olisi kiva ostaa oikein hyviä suklaita esim. Valrhonan suklaita, mutta ne ovat kalliita ja vaikeasti saatavana. Usein käytän Fazerin tummaa 47%, tavallista maitosuklaata ja valkosuklaassa Maraboun suklaata.
PoistaMitä suklaata käytät konvehteihin?
VastaaPoista