Kokeilin tehdä pitsistä suklaamunaa ja parin hajonneen jälkeen sain ehjän pääsiäismunan kasattua. Suklaan pursotus on tehtävä riittävän tiheäksi sekä paksuksi, jotta kuoret saa irti muotista. Koristelin suklaamunan valkosuklaakukilla ja suklaa"oksilla". Pesässä olevat värikkäät munat ovat kuorrutettuja manteleita, jotka ovat kaupasta ostettuja.
Suklaakukat.
Upea! !!! :)
VastaaPoistaOi mikä taideteos jälleen! :)
VastaaPoistaIhana!
VastaaPoistaOnpa taas kauniita suklaatöitä :). Jaa-a, raaskiiko noita edes syödä.
VastaaPoistaOn kyllä kaunis kuin koru, tuota ei kyllä tosiaan raaski syödä.
VastaaPoistaUPEA!!! Kyllä olet taitava....
VastaaPoista