Kakun sisältä löytyy mansikkaa, omenahilloa ja kermavaahtoa. Varsin kesäinen kakku siis :D
Kakun päällä on vaaleanvihreää vaahtokarkinmakuista sokerimassaa ja reunoilla kermavaahto. Koristeet ja kukat ovat Städterin sokerimassaa.
Lähikuvaa.
Pelargonian varret ovat ohutta nuudelia, jotka värjäsin suihkutettavalla elintarvikespraylla.
Reunoilla on pelargonian kukkia. Kukkia tuli tehtyä liian vähän näin isoon kakkuun ja tyhjää tilaa jäi kakun päälle. Pursotin siihen kiehkuroita pikeeristä ja kaapista löytyi vielä muutamia aiemmin tehtyjä kukkia. Mieluummin olisin laittanut noita samoja kuin reunoilla tai sitten pieniä valkoisia kukkia :D
Täydellinen!!
VastaaPoistaSä oot kyllä mestari niin koristeiden teossa kuin värien hallinnassa, ihanan kirkas sävyinen, raikas, iloinen kakku :)
VastaaPoistaAivan ihana kokonaisuus ja koriste on huippu! Pelargonia pikkuruukussaan on täydellinen =).
VastaaPoistaAivan ihana!
VastaaPoistaIhastuin kyllä tähän kakkuun ihan täysin! Aivan upea! <3
VastaaPoistaTodella kaunis kakku ja niin taidolla tehtyt koristeet.
VastaaPoistaVoi kuinka upea kakku! Sinä olet kyllä hirmu näppärä sormistasi kun saat noin pientä ja sievää aikaiseksi, kaikki pienet yksityiskohdat on kerrassaan mahtavia.
VastaaPoistaIhanan upea kaakku.
VastaaPoistaAivan ihana mummo! :-) Ja kakun täytteet kuulostavat herkullisilta, en olekaan syönyt täytekakkua piiitkiin aikoihin.
VastaaPoistaVoi miten söpö mummo!! <3
VastaaPoistaOlet kyllä todella taitava! Ihastuttava mummo. =) Hyvää uutta vuotta sinulle!
VastaaPoistaAivan ihana mummeli :)) Antoisaa alkanutta uutta vuotta, toivottavasti nähdään taas tänäkin vuonna!
VastaaPoistaTaas uskomattoman taidokkaasti tehty! Miten jaksatkin pipertää noin yksityiskohtaisesti.
VastaaPoistaIhanaa uutta vuotta 2013 sinulle!
Hyvää uutta alkanutta vuotta sulle :-)
VastaaPoistaOnpas kauniita koristeiden yksityiskohtia!
En ole enää aikoihin päivittänyt vuodatuksen blogiani ja nyt sain aikaiseksi siirtyä bloggeriin. Vaikka blogi onkin julkaistu, olen vasta testivaiheessa. Outo on se, että en löydä blogiani googlen kautta. Onko siinä joku jutska...pitääkö hallintopaneelilla klikata johonkin?
Tv,Anette (Colliemamman leipomukset)
Hienoa, että sait blogin Bloggeriin. Aikamoista taistelua tämä on itsellekin ollut, mutta pikkuhiljaa tulee uusi blogipohja tutuksi. En osaa tuohon Google asiaan sanoa. En itse ole ainakaan klikannut mitään erityistä kohtaa. Ehkä blogi näkyy Googlessa, kun siellä alkaa olla liikennettä ja kävijöitä?
PoistaMoikka,
VastaaPoistakiitos vastauksesta, päivitän blogiani vähän lisää, ehkä se sitten rupeaa pikkuhiljaa näkymään :-)
hei,olet laittanut kermapursotukset ja sokerimassaa päälle,aloinkin kysymään miten kerma kestää kosketuksen sokerimassaan?..jotku ovat sitä mieltä ettei kestä..
VastaaPoistaSokerimassa ei saa ulottua aivan kakun reunaan, vaan kakkua pitää jäädä näkyviin pursotuksen verran. Kerma pursotetaan siten, että kerma on mahdollisimman vähän sokerimassan päällä, juuri ja juuri peittäen saumakohdan. Silloin pursotus kestää kyllä :D
Poista