Ihana, mutta ah niin vaikea käsiteltävä, on suklaa. Sain kumminkin tälläisen suklaarasian aikaiseksi. Praliinit onnistuivat jo paremmin, täytteenä herkullista passionia. Punainen, kiiltävä sävy konvehteihin tulee kaakaovoipohjaisesta suklaaväristä, jolla sivelin muotit ennen tumman suklaakuoren valamista.
Kukka hajosi matkalla ja tein kotona uuden.
Lähikuvaa.
Koristeena yksinkertainen suklaapitsilaatta. Rasian pintaan on tuputettu rubiinin punaista ja kultaista kimalletomuväriä.
Nämä sinun 'harjoitelmasi' ovat hurmaavan makeita! Yksin Ebe tietää, mihin se johtaa, mitä tästä seuraa!
VastaaPoistaKaikkea mahdollista hyvää......näin se on että mestaritkin harjoittelevat ahkerasti. Hiiri aikoo mennä katsastamaan kameransa kanssa Sveitsin suklaatapahtumaan alkukuusta !
Oi että miten kaunis!! Ja tuo kukka on ihan huikea!!! :)
VastaaPoistaIhan kuin olisi mestarin näyttötyöt menossa, jännä nähdä mitä tulee tapahtumaan. Todella hienoja töitä! Suklaa on niin haastava, mutta kuitenkin kiitollinen raaka-aine, kun sen kanssa vaan puhuu samaa kieltä. Nuo sokerityötkin ovat todella kauniita.
VastaaPoista