torstai 8. marraskuuta 2012

Kaksi kakkua

Nämä ovat kaksi muuta kakkua samaan tilaisuuteen kuin  mihin edellinen sammakkokakku meni. Myös täytteet ovat samoja.

Tässä toiveena oli perunanviljelijä-kakku. Koristeet ovat sokerimassaa.


Iloinen viljelijä.


Multakasa on murskattua Dominoa.


Mukaan toivottiin myös Massey Ferguson 135-traktoria. Traktori ei ihan ole näköisensä, mutta toivottavasti kuitenkin tunnistettavissa. Koneet ovat vaikeita muotoiltavia.


Heti syötäväksi tarkoitettu kakku on päällystetty suklaanmakuisella sokerimassalla ja reunoille pursotin kermavaahtoa.


Kakun koristelin sokerimassakukilla.


Ruusu.4 kommenttia:

 1. On taas niin kauniita kakkuja. Tuo Massey Ferguson on enemmän kuin näköinen, monen pikkupojan unelma:)

  VastaaPoista
 2. Tuossa alemmassa kakussa on kiva reunapursotus, millä tyllalla ja mitenköhän se on tehty, kuvasta on vaikea saada käsitystä. Mua pyydettiin tekemään kaksi rippijuhlakakkua, ja tuo muistuttaa vähän koripunospursotusta, jota aluksi ajattelin mutta tämä voisi sopia vielä paremmin, olisi kiva kokeilla :) mutta upeat kukat kummassakin kakussa, millä muoteilla olet tehnyt nuo pienet valkoiset joissa on vihreä keskusta, joillakin hortensiamuoteilla?

  VastaaPoista
 3. Tuossa alemmassa kakussa on kiva reunapursotus, millä tyllalla ja mitenköhän se on tehty, kuvasta on vaikea saada käsitystä. Mua pyydettiin tekemään kaksi rippijuhlakakkua, ja tuo muistuttaa vähän koripunospursotusta, jota aluksi ajattelin mutta tämä voisi sopia vielä paremmin, olisi kiva kokeilla :) mutta upeat kukat kummassakin kakussa, millä muoteilla olet tehnyt nuo pienet valkoiset joissa on vihreä keskusta, joillakin hortensiamuoteilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pursotus on tehty ruusutyllalla ja vain tehty sellaista aaltoliikettä kapea puoli kakusta ulospäin. Kokeilin sitä ja ei tullut tehtyä pursotuksesta sen kummempaa ohjetta kun se oli vain sellainen testi :D Valkoiset kukat on tehty 2-osaisella silikonimuotilla.

   Poista