sunnuntai 4. marraskuuta 2012

K-18

Lauantaina tuli tehtyä neljä kakkua ja viimeisin oli tämä K-18 täytekakku. Miehen synttäreille toivottiin ei niin kilttiä-naisvartalokakkua ja siihen jollain tavalla mukaan kitara. Kitaran oli tarkoitus olla "naisella" kaulassa kaulakoruna, mutta hakija tuli sen verran ajoissa, että ketju jäi tekemättä. Niinpä kitara sai jäädä vähän hassusti mahan päälle killumaan :D

Kakun sisältä löytyy vadelmaa ja kermavaahtoa. Vartalo on sokerimassan ja marsipaanin sekoitusta. Alusvaatteet on mustaa sokerimassaa ja verkkosukat on pursotettu pikeeristä.


Vartaloa oli tarkoitus ruskettaa ja saada muotoja paremmin esiin tomuvärillä, mutta sekin jäi tekemättä. Nyt on tälläinen goottivaalea typykkä kyseessä :D Rintaliivien koriste on isomaltoositimantti.


Niittipikkarit.6 kommenttia:

 1. Tosi hieno, milloinkohan itse uskaltais jonkun "aikuis"kakun tehdä

  VastaaPoista
 2. Sä olet ihan käsittämätön, ei pysty tajuamaan. Hei, oisko mageeta tehdä seuraavaksi tällaisesta naiskakusta lihava :D Raskausarvet ja kaikki. Haaste! Tee sellanen :)

  T: Adan äiti

  VastaaPoista
 3. Tää on tosi sexy :) ,tyylillä tehty :) Eikö vaan ookin hauskoja kakkuja näpertää nää vartalot ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mutta aika hankala on saada vartalo oikeanlaiseksi. Tai siis ne vartalon muodot. Tämäkin alkoi muistuttaa vähitellen pojan vartaloa, vaikka kuinka yritin saada naisellisia kaaria (siis muutakin kuin rinnat) aikaan :D

   Poista