torstai 28. maaliskuuta 2013

Sunnuntai-pääsiäiskampanja

Löysin Raision sivuilta pääsiäiskisan, jossa voi voittaa 150 euron arvosta leivontatarvikkeita. Arvontaan pääsee osallistumaan Sunnuntai murotaikinasta leivotuilla ja omalla tyylillä koristelluilla pipareilla. Voittajat arvotaan ja mukaan saa laittaa niin monta piparikuvaa kuin haluaa. Minulla on niin huono arpaonni, että vaikka laittaisin kymmenen kuvaa, niin tuskin arpaonni osuu kohdalle. Kehnosta arpaonnestani vitsaillaan perheen piirissäkin, sillä jään joka kerta häviölle esim. pitkää tikkua vedettäessä. Aina ei voi voittaa :D

Kenellä onni on myötä, nyt olisi hyvä tilaisuus saada muhkea leivontapaketti. Kannattaa osallistua ja laittaa vaikka lapset "töihin", jos itse ei ehdi. Usein lapsilta löytyy aivan uusia ideoita piparimaailmaan.

Kisaan pääsee mukaan täältä: Leivotaan pupareita


4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, kilpailu vaikuttaa kivalta! Noi aiemmissa postauksissa olevat Fabergé-pääsiäismunat ja mosaiikkimunat on molemmat upeita :)

  VastaaPoista
 2. Arvonta onneen ei kyllä voi vaikuttaa mutta jos taidot otettais huomioon niin ihan sun yhdellä luomuksellakin tulis voitto :)
  Olet kyllä sellanen 10+ pipareitten koristelija että ei sanat riitä kehumaan!

  VastaaPoista
 3. Vain veikkaamalla voi voittaa, muista se :) ja koskaan ei voi tietää milloin arpaonni kääntyy!

  VastaaPoista