lauantai 2. maaliskuuta 2013

Kakkukoristeita

Viikonlopun juhliin toivottiin kakkuihin koristeita ja aiheita muotoiltaviksi olikin yllin kyllin. Sankari harrastaa niin monia eri asioita, että aiheita alkoi olla melkein liikaa. Pääkakkuun tuli muita isompi koriste, jossa kuvataan avantouintiharrastusta. Toiseen tuli metsäaihe, koska tomera sankari pitää luonnosta, tekee metsätöitä ja on kasvattanut kaneja. Kolmanteen tuli erilaisia liikuntaharrastuksia, tanssi, pesäpallo ja sähly. Muutama aihe jäi koristeiden ulkopuolelle, kun tila loppui kesken tai niiden yhdistäminen olisi ollut liian hankalaa. Tehokas emäntä, täytyy sanoa :D

Avantouimari.


Avannon tein siten, että ensin kaulin sinisen sokerimassan levyksi ja sen päälle valkoisen kaulitun sokerimassan, johon leikkasin avannon. Muotoilin sinistä sokerimassaa aallokoksi ja päälle pursotin kirkasta koristelugeeliä. Ohut kerros geeliä kuivuu riittävästi ja ei siten sulata sokerimassaa.


Kanto ja pupu.


Liikuntaharrastuksia.


Nämä koristeet eivät liity viikonlopun juhliin. Ne ovat vaan jääneet päivittämättä ajoissa :D

Sählykoriste.


Teletapit.


Pupun pylly. Kakku oli kannon näköinen ja pupu puikkii puunkoloon piiloon. Vain peppu on näkyvissä.


Tossut.


Ariel-kakkumaalaus.4 kommenttia:

  1. Voi kun taitavasti tehty avantokoriste. Aidon oloinen tilannekuva. Ovat nuo muutkin taiten tehtyjä :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos koristeista. Herättivät ihastusta juhlavieraissa ja varsinkin sankarissa. Tuo avannon vesi on juuri niin kylmän näköistä kuin kuuluukin;)

    VastaaPoista