keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Rantalomapiparit

Kummityttöni (13 v) oli meillä kyläilemässä ja koska ristiäispipareista oli jäänyt taikinaa yli, hyödynnettiin se rantalomapipareihin. Siskollani oli synttärit tulossa ja siitä tuli idea tehdä hänelle oma piparikori. Kummityttöni mietti äitinsä lempiasioita ja ensimmäisenä tuli mieleen sukeltaminen (siskoni harrastus). Katseltiin piparimalleja netistä, mutta sieltä ei oikein mitään kivaa löytynyt. Toki kaloja ja meritähtiä... sen sellaista, mutta sukellusvälineet ovat aika tylsiä. Toinen siskoni lempiasia on aurinko ja ranta. Ehdottomasti kesäihminen!! Rantaloma-aiheesta löytyi vaikka mitä kivaa ja yhdessä katsottiin uimapuvun, ananaksen ja varvastossujen malli netistä. Muut piparit on otettu muoteilla. Annoin vinkkejä ja tein kuorrutteet valmiiksi, mutta muuten lapset hoitivat leipomisen ja koristelun itse (myös tyttäreni leipoivat, paitsi vanhin ei ollut kotona).


Kesäbikinit. Tämä oli yksi siskon lemppareista, kun hän näki piparit.


Ihanat kesäiset värit.


Ananas ja uikkari.


Nämä pusuvalaat olivat minun lemppareitani. Taidankin palkata tytön meille piparileipuriksi, ihania ideoita :D


Piparikori.


Tarjottimella omien tyttärien aikaansaannoksia. Heiltä on pipareiden koristeluinnostus jostain syystä vähän laantunut :D Kauniita pipareita kyllä nämäkin.


Vesimelonit olivat söpön herkullisen näköisiä.
4 kommenttia:

 1. Vitsi miten kivoja! Niin ihanan kesäisiä ja värikkäitä :-) Lemppareita on ehdottomasti kans noi pusuvalaat, vesimelonit ja ananans! :-)

  VastaaPoista
 2. Iiiiiihania =) Vitja kun ois jo kesä :D

  VastaaPoista
 3. Ei sissus kun on hienoja! Sukuvika näemmä... :)

  VastaaPoista
 4. IHANIA!!! En raaskinut syödä niitä moneen päivään, mutta enää on kahdet biksut jäljellä <3

  t: sisko Mini

  VastaaPoista