sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Neilikoita ja muita kukkia

Viikonlopun kakkuihin kaivattiin vaaleanpunaisia kukkia ja lupasin tehdä jonkinlaisen satsin. Lajikkeella ei ollut väliä ja pitkästä aikaa tein neilikoita. Sattumalta Kermaruusu oli myös tehnyt neilikoita ja hyvät ohjeet kukkiin löytyy täältä. Samalla tyylillä teen minäkin neilikat, mutta minulla on jokainen neilikkakerros hieman tummempi keskustaa kohden mennessä ja vähän sävytin lisää tomuvärillä. Toinen eroavaisuus on, että ohennan terälehtiä pallotyövälineellä ulospäin ennen muotoilutikulla muotoilua.


Vaaleanpunainen taitaa olla melkoinen suosikkiväri kakkukukissa :D


Lähikuvaa.


Toiset kukat tein silikonimuoteilla. Kokeilin uutta muottisarjaa ja sillä tein molempiin kukkasatseihin lehdet. Muottisarja on täältä.


Lehdet sävytin kynäruiskulla. Rouva Vee antoi hyvät vinkit ongelmien korjaamiseen, kun ruisku ryppyili meikäläiselle. Kiitokset avusta tätäkin kautta :D


5 kommenttia:

 1. Tuo onkin hyvä lisä että ohentaa pallotyökalulla ensin ja sitten vasta muotoilutikulla. Täytyy ensi kerralla tehdä niin. :)

  VastaaPoista
 2. millä muoteilla olet tehnyt nuo lehdet ? ja nuo toiset kukat? ovat kaikki aivan ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehtien muottien linkki on blogitekstissä ja silikonimuotilla tehdyt kukat on tehty Blossomin muoteilla http://www.ullanunelma.fi/product_catalog.php?c=448

   Poista
 3. Onpas kauniita kukkia, niinkuin sinulla aina on :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkia, niin hempeitä!

  VastaaPoista