sunnuntai 23. syyskuuta 2012

My Little Pony-piparit

Tein pienen tytön synttäreille 33 kpl My Little Pony pipareita. Pipareiden kohtalo oli vain surkea. Lähetin piparit paketissa (laitoin runsaasti pehmustetta sekä käsittele varoen-tekstejä pakettiin) ja matkan aikana suurin osa oli murskaantunut. En osaa sanoa, mitä matkan aikana oikein tapahtui. Ennenkin olen pipareita lähetellyt ja hävikki on yleensä parin-kolmen piparin luokkaa. Nyt pipareita oli pyydetty 30 kpl ja tein siis kolme ylimääräistä. Tällä kertaa se ei riittänyt. Olikohan paketti joutunut matkalla jonkun jalkapalloksi vai jäivätköhän piparit kuitenkin liian pehmeiksi kostean sään takia?


Pakatut piparit.


Lähikuvaa.


Tein erivärisiä heppoja.


Harjat ja hännät sivelin aivan kevyesti syötävällä koristeliimalla ja ripottelin Siro-sokeria päälle. Niistä tuli aivan pehmolelun näköisiä :D


11 kommenttia:

 1. Kauniita!
  Harmittava takaisku varmasti paketin saajalle... :(

  VastaaPoista
 2. voisitko tehdäjoskus step by step kuvapostauksen miten koristelet tuollaisia pipareita. Olisi kiva nähdä, kun itse olen vähän tumpelo tollaisten kanssa :)

  -iba

  VastaaPoista
 3. Iba: Tein Pony-pipareista ohjetta ja pikeerin valmistuksesta on tulossa vielä oma postaus. Pony-ohje löytyy täältä http://ebetys.blogspot.fi/2012/09/my-little-pony-piparit.html

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita! Itse en ole vielä uskaltautunut tekemään pikeeristä mitään, mutta näitä katsellessa into nousee :) Millaisen keksitaikinan teet näille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Yleensä teen vaalean piparitaikinan ja ohje löytyy Fantasiapipareista, muistaaksen ohjeet-osiosta. Joulun aikaan tulee paljon käytettyä joulupiparitaikinaa :D Taikinan täytyy vain olla sellainen, ettei se leviä liikaa uunissa paiston aikana.

   Poista
 5. En osaa muuta sanoa kuin, että Wau! Itselläni ei taitaisi kärsivällisyys riittää moisiin, mutta mukava näitä on katsella!

  VastaaPoista
 6. Todella nättejä! :3

  VastaaPoista
 7. Teetkö mäitä ihan tilauksesta kenellekkään?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satunnaisesti teen muillekin, jos muilta töiltä ehdin :D

   Poista
 8. Pystyykä tuon taikinan muuten pakastamaan ongelmitta?

  VastaaPoista