sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Koti-lehti

Näitä pipareita väsäilin jo marraskuussa ja nyt ne julkaistiin Koti-lehdessä. Koti on maa- ja kotitalousnaisten oma lehti ja se on tullut minulle jo useamman vuoden. Lehdestä löytyy paljon kivoja juttuja sekä käsityö- ja ruokaohjeita. Minulta toivottiin pieniä piparitöitä, jotka on helppo tehdä ja käteviä viedä vaikka lahjaksi. Kuvaajana oli Seija Suurinkeroinen.


Pienet pinjata-tyyppiset rasiat on helppo paketoida. Sisälle voi piilottaa namuja tai vaikka jotain muuta yllätystä.


Kansi kiinnitetään myös, joten nämä eivät ole varsinaisesti rasioita. Iso pipariukko pysyy pystyssä ja se voi olla koristeena ennen pinjatapiparin rikkomista.


Pipariukkojen kynttilälyhdyn tein jo viime vuonna, mutta leivoin vielä pari uutta. Toiseen tuli tähtiä ja toiseen pitsisiä sydämiä. Eläimet viettävät joulua korkean kuusen juurella. Glögimukipiparit ovat jo monelle tuttuja.


Tähtilyhty.4 kommenttia:

 1. Kyllä sen heti arvasi kenen tekemiä piparityöt on kun vaan lehden avasi siitä kohtaa :) Niissä oli niin sinun käsialasi. Tosi hienoja olivat kaikki, mutta erityisesti tuo metsän eläimet oli minun mieleeni, perinteinen ja rauhallinen kokonaisuus. Mukavaa joulun odotusta sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nämä sinun piperityöt on kauneimpia koko maassa. Pitää mennä kyllä ostamaan tuo lehti että sää hyvät neuvot talteen.

  VastaaPoista
 3. Wau miten upeita, pitääkin etsiä kyseinen lehti =)

  VastaaPoista
 4. Upeaa, mahtavaa, Ebe!
  Tämän lehden aion hankkia ihan vain sinun opastavien, selkeiden ohjeiden vuoksi!

  VastaaPoista