tiistai 1. joulukuuta 2015

Piparitaloja ja yhdet kaavat

Joulumyyjäisiin toivottiin hyvään tarkoitukseen muutamia pieniä piparitaloja ja tein 4 pikkutaloa ja yhden koristeellisen kerrostalon, johon tein nyt myös kaavat.Pikkuruisen mökin asukas on pienen pieni lumiukko.


Romanttinen alppimaja.


Kattokin on pitsiä.


Aika pitsinen on tämäkin.


Maalaismeininkiä. Katon kuvio on tehty aiemmin kokeilemallani intarsiatekniikalla eli erivärisillä piparipaloilla koristelua.Tämän talon kaavat löytyvät TÄÄLTÄ.


Muutin hiukan kaavoja eli tein lisää ikkunaruutuja, mutta kaavat voi leikata samanlaisiksi kuin tässä on. Myös pisaranmalliset ikkunat voi vaihtaa vaikka sydämeksi jos haluaa eli vaihtoehtoja löytyy. Sivuja ja takaosaa lyhensin, koska katto nipinnapin mahtui etusivun taakse piiloon. Jos vaikka nyt mahtuisi paremmin. Etusivuvaihtoehtoja on kolme eli voi tehdä vaikka kolme erilaista taloa tai sitten käyttää vain etuseinät ja tekee siluettikaupungin. Viimevuotinen kerrostalo löytyy täältä, joka on valaistu ledtuikulla. Tässä talossa on ehjä takaseinä. Talon voi valaista myös ledvalosarjalla, jos alustaan talon kohdalle painaa muotilla aukon ennen paistoa ja ujuttaa sitä kautta valosarjan talon sisälle.

5 kommenttia:

 1. Nämä on kaikki tosi upeita! Tykkään eniten tuosta maalaistalosta tuon intarsiatekniikan takia! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeita! Minä olen monta joulua yrittänyt etsiä valmiiksi tehtyjä piparkakkutaloja, mutta ei täällä suunnassa niitä myydä...

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita. Minullakin tarkoitus tehä. Pitäisi ehtiä joku pvä. :)

  VastaaPoista
 4. Olet todella taitava!!!!

  -Mummeli-

  VastaaPoista