torstai 30. toukokuuta 2013

Barbie-kakku

Tänään nuorimmaisella tyttärelläni on eskarissa synttärijuhlat. Oikeat synttärit ovat vasta elokuussa, mutta nyt juhlitaan kaikkien niiden eskarilaisten synttäreitä, jotka ovat syntyneet kesällä. Juhliin sai viedä jotain tarjottavaa ja leivoin yllätys yllätys, täytekakun :D

Tytär toivoi Barbie-kakkua mansikoilla ja kermavaahdolla. Mekon piti olla pinkki ja mieluusti jotain sädehtivää. Kakun koristelu jäi puoleen yöhön, joten mitään kovin monimutkaista en alkanut tekemään. Nuken yläosan koristelin hileellä (tähän se sopii hyvin, kun on ei syötävässä-osassa). Mekkoon tein valkoisella elintarvikevärillä sädehtiviä kohtia ja päälle sudin hopeista kristallipulveria (syötävää). Kimallus ei kuvissa näy yhtä hyvin kuin luonnossa. Helma on pursotettu pikeeristä.


Tässä kimallusta erottaa vähän paremmin.4 kommenttia:

 1. Heitän kehitysehdotuksen suolaisten leivonnaisten sekä muiden pikkusuolaisten osalta.
  Jotain aivan uutta ja erilaista, kuin pizzat, kinkku - lohipiirakat ja voileipäkakut.

  Otin täältä juuri saaristolaisleivän ohjeen , se näytti herkulliselta valmiina kalavoileipänä juuri kevään viettoon sopivalta tarjottavalta.
  Aurinkoa Mansikkamäelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Suolaiset herkut paremmin maistuvatkin juhlapöydässä kuin makeat, nam. Suolaisia syötäviä löytyy myös vanhasta blogista, vaikka kaikissa ei enää kuvia valitettavasti ole http://ebetys.vuodatus.net/search/query/tags/?tag=Suolaiset+leipomukset

   Poista
 2. Ihastuttava kertakaikkiaan :). Ja ihana idea tuo eskarilaisten yhteinen synttärijuhla. Meillä päin kunta on kieltänyt moiset herkuttelut jo kaikista tarhoista ja päiväkodeista.koulussa kun ei sellasia edes järjestetä..

  VastaaPoista