sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Piparikavalkadi

Ristiäispipareita on tässä syksyn aikana tullut tehtyä useampaan otteeseen. Ensin ajattelin jättää kuvat laittamatta tänne blogiin, kun ristiäispipareita näillä samoilla koristelutyyleillä on ollut jo vaikka kuinka monta kertaa. Päätin kumminkin tehdä tänne tälläisen piparikavalkadin, sillä aina jotain pieniä eroja pipareissa on :D

Tämän viikonlopun ristiäisiin meni noin 60 piparia William-pojan juhliin.
Tein uudella mallilla ristiäismekkoja.


Toiveena oli romanttisia, koukeroisia ja kukallisia koristeluja.Alva-tytölle toivottiin vaaleanpunaista ja beigeä valkoisen lisäksi.Oona-tytölle meni myös ristiäiskoriste ja toiveena oli vaaleanpunaista, lilaa, valkoista ja ruskeaa.Aida-tytön juhliin menikin yli 80 piparia, osa tosin melko pieniä.
9 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniita! Älä ollenkaan epäröi laittaa kuvia, on niitä niin ihana ihastella. :)

  - Nuppuliini-

  VastaaPoista
 2. Nämä sinun fantasiapiparit ovat kyllä niin kauniita! =) Näiden katsomiseen ei koskaan kyllästy. Kohta pääsee leipomaan joulupipareita ym. ;) Mukavaa reissua teille!

  VastaaPoista
 3. Näitä katsellessa voi vaan huokailla.. Käyn ihailemassa piparitaidetta ihan huvikseen aika ajoin, kun siitä tulee hyvälle tuulelle :) Näiden upeuden tajuaa kyllä parhaiten, kun lähtee ite kokeilemaan, ihan ei tullu meiän neitin ristiäisiin tuota tasoa :D Mut kivaa oli väkertää ja olivatpa rakkaudella tehtyjä :)

  VastaaPoista
 4. Laita ihmeessä kuvat uutukaisista näkyviin, vaikka piparia jo ennen blogissa olisikin. Niin ihania ihailtavia nämä ovat. Meikäläinen tuijottelee pursotuksiasi, enkä ymmärrä, miten saat noin kaunista jälkeä. -Tuohoan olis jo jotain aivan mahtavaa, kun sais tuollaisen taideteoksen käteensä! Eli ei ihme, että saat näitä tilauksia!
  Jotenkin tuo beige väri ihastutti minua suunnattomasti! Mahtavia kaikki!

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman upeita !!! Mistä moisiin saat muotit ja millä päällyskoristeet on tehty ? sokerimassalla tms ? tiedosta kiitollinan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muotteja olen ostanut sekä Suomesta että ulkomailta. Osan leikkaan paperimallin avulla esim. kastemekot on ilman valmista piparimuottia tehty. Kuorrute on pikeeriä ja ohje koristeluihin löytyy täältä http://ebetys.blogspot.fi/2012/09/pipareiden-koristelu.html

   Poista
 6. Hurjan söpöjä!!!

  http://iammrsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Siis nuo piparit on täyttä taidetta! ja maistuvatkin vielä erittäin hyvälle :)

  VastaaPoista