keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Mansikkamäki 10 vuotta

Tänään on tasan 10 vuotta siitä kun aloitin bloggaamisen ensin Vuodatuksessa ja myöhemmin täällä Bloggerissa. Uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut ja miten paljon on näihin vuosiin mahtunut kaikenlaista, iloa, ihania ihmisiä ja paljon paljon leivontaa. Myös ongelmia, kuten Vuodatuksen blogin kuvien häviäminen 2,5 vuoden ajalta. Enemmän on kuitenkin mukavia asioita ja nyt harrastusleipominen on kondiittorikoulutuksen myötä muuttunut enemmän oikeaksi työksi. 

Kiitän kaikkia lukijoita ja kanssaleipureita sekä bloggaajia kaikista näistä vuosista. On ollut ihana viettää kanssanne aikaa täällä leivontamaailmassa. Toivotan kaikille hyvää jatkoa ja innostusta tuleville vuosille. Itsellä tilanne on tällä hetkellä se, että bloggaaminen saa jäädä vähemmälle, kuten ehkä olette jo huomanneetkin päivitysväleistä. Instagramiin tulee kuvia laitettua, mutta harvemmin enää tänne blogin puolelle. Kondiittorin ammattitutkinto on vielä kesken ja erilaisia projekteja putkahtelee, joten aika ei vaan enää riitä kaikkeen. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

Aurinkoista kesää kaikille ja leipomisiin!
11 kommenttia:

 1. Onnea 10-vuotiaalle! Upeita ohjeita, ja luomuksia.

  VastaaPoista
 2. Onnea kymmenenvuotiaalle! Sun blogi oli ensimmäisiä mitä aloin seurata. Yksi suosikeista myös. ��

  VastaaPoista
 3. Onnea pitkästä blogitaipaleesta! Toivottavasti vielä tulevaisuudessa palaat blogin pariin.. :)

  VastaaPoista
 4. Paljon paljon onnea ihanalle blogille:) Olit ensimmäisiä blogeja joita aloin seurata kun itse aloitin bloggaamisen melkein 9 vuotta sitten:)Onnea kaikkeen tulevaan,ja toivottavasti täälläkin joskus näkee postauksia,sitten kun ehdit.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea blogille mistä itse aikoina löysin inspiraatiota leivonta harrastukseen ja oman blogin perustamiseen. Sieltä tuli oma kehitys, leipuri-kondittorin ammattitutkinto ja kaikkea muuta kiva ja hauska. Kiitos kulunesta ajasta. Olet paras!!!!

  VastaaPoista
 6. Saako sulta tilattua keksejä? :) Jos kyllä niin otatko yhteyttä lirtsi_@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Muistan aina tuon kuvien katoamisen. Siitä alkoi mun blogin nimen vaihdos. Seurasin silloin sua kovasti. Olin itse silloin Korttigallerian nimellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se oli kurjaa aikaa monelle bloggaajalle. Itselläkin vähän hyytyi tämä bloggaus, mutta vielä täällä sinnitellään. Kävin myös ihania korttejasi katsomassa ja itsekin yritin niitä vähän väkerrellä, mutta leivonta vei voiton :)

   Poista