torstai 29. lokakuuta 2015

Suklaajuttuja

Kiirettä pitää, mutta suklaajuttuja on kokeiltava aina kun on hetki aikaa. Tällä kertaa halloween putkahti konvehteihin ja joukossa mukana yksi aiemmin tehty suklaashowpieceharjoitelma.

Pööööö....


Osa on mango-passiontäytteellä ja osa omena-lime/paukkukaramellitäytteellä. Kuoret ovat valkosuklaata ja värjäykset ovat kaakaovoipohjaisella suklaavärillä tehtyjä.


Jack Skellington on maalattu muottiin, mutta mörköjen silmät on spritsattu jälkikäteen ja lisätty pieni suklaarae silmään.


Mitä lie vihreitä myrkkyomenia.


Suklaajämistä tehty showpiece ja konvehteja, joiden täytettä en enää muista.


Kukka on värjättyä valkosuklaata.


Alusta on muovipitsiliinan päälle valetttu, joten pinta on saanut kivan kukkaisen kuvioinnin.


Ohjeita en ole kerinnyt laatimaan, mutta toivottavasti jossain vaiheessa ehtisi päiväsaikaan ottamaan vaihekuvia. Yleensä tekeminen on jäänyt myöhäiseen iltaan tai melkeinpä yöhön :)

6 kommenttia:

 1. Wau! Upeita luomuksia jälleen. Teetkö näitä siis ihan omaksi iloksi? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä harjoittelen vain :) Suklaat menevät sitten kavereille ja lapsille syötäväksi.

   Poista
 2. Oon selannu sun blogia ja tosi upeita kaikki sun jutut! Kiinnostais tietää miten sait tuon showpiecen vihreät lehdet tolleen kaksivärisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Muovikalvolle leviteään kaakaovoipohjaista suklaaväriä esim. pensselillä/sudilla tai jos haluaa selkeämpiä raitoja, niin värin voi levityksen jälkeen vetää vielä koristelukammalla. Kun väri on jähmettynyt, levitetään päälle ohuelti valkosuklaa. Väri jäljentyy suklaaseen.

   Poista