keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

My Little Pony-kakku

My Little Pony tuntuu olevan suosiossa edelleen ja nyt toivottiin myös kakkua pipareiden lisäksi. Kakku on maidoton ja väliin tein mansikkatäytteen maidottomasta "kermavaahdosta", mansikkasoseesta ja mansikkatomusokerista (+liivate). Lisänä oli sipaisu mansikkahilloa ja - sosetta yhdistettynä kakun väliin ennen moussekerrosta.

Pinta on sokerimassaa ja toiveena oli samanlainen kakku kuin tämä, mutta vaaleanpunaisella kuorrutteellla. Muuttelin kakkua hiukan erilaiseksi kukkien ja kuvan osalta, ettei tule ihan suoraa kopiota jo aiemmin tehdystä :)


Piparit ovat myös maidottomia. Pony-pipareiden lisäksi tein sydämiä ja kukkia.


9 kommenttia:

 1. Todella ihana kakku ja noita pipareita haluaisin kyllä omillekkin synttäreille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi että jotta niissä pitäisi olla 80-luvun poneja. Niitä pyöreitä, ei näitä alipainoisia. :)

   Poista
 2. Todella upea kakku ja suloisia pikkuleipiä! Pieni tyttöni toivoo synttäreilleen my litte pony kakkua ja olenkin yrittänyt löytää valmiita koristeita tai muottia koristeen tekoon. Oletko käyttänyt sellaista ja jos niin mistähän sellaisen voisi ostaa? t. Mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmiita koristeita en tiedä olevan, mutta jos ei itse maalaa kakkukuvaa (tai tee koristetta), niin Ullanunelmasta voi tilata kakkukuvan omalla kuvalla, joka siis voi olla vaikka netistä otettu My Little pony-kuva. Kerran tilasin Top Model kuvan, kun se oli liian hankala maalattavaksi itse http://ebetys.blogspot.fi/2014/07/topmodel-kakku.html

   Poista
  2. Saako näitä pipareita tilata sinulta..tuliskohan ehjänä perille.

   Poista
 3. Ihanat!

  Miten nuo heppapiparit on tehty? Onko jokin muotti vai miten muoto on saatu aikaiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on tehty paperimallin avulla leikkaamalla terävällä veitsellä ja pienellä taikinapyörällä kaulitusta taikinasta. Vaivalloista ja hidasta puuhaa, mutta kivaa :)

   Poista
 4. Aivan ihana kakku! Ja ihan huikeita pipareita! <3 <3 Laitoin sähköpostia :)

  VastaaPoista