maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pinkie Pie-kakut

Nyt on ollut joku My Little Pony-buumi, sillä samalla aiheella on toivottu pipareita sekä kakkuja. Tässä pari Pinkie Pie-kakkua, jotka menivät siis eri synttäreille.

Tämän kakunväliin tuli tropiikin hilloa, vaniljanmakuista kermamoussea ja tuoretta mansikkaa paloiteltuna. Kakun kuorrutin kokonaan vaaleanvihreällä sokerimassalla, mutta tein keskelle aukon maalattua kakkukuvaa varten. Näin ei tule tuplakuorrutusta kakkuun.


Sain kännykkään synttärisankarin toivekuvan, jonka maalasin elintarvikeväreillä valkoiselle sokerimassalle.


Kukkakranssi peittää saumakohdan.


Toinen kakku on kermakakku, jossa vain pinta on maalattua sokerimassaa. Tämä on tyyliltään hempeämpi.


Oma kotiväkeni moitti, että ei nimeä saa laittaa pienellä. No, minulla ei ollut muottisarjasta isoja kirjaimia, siksi tämä ratkaisu. Synttärisankari ei pahastunut : )


5 kommenttia:

 1. Oih miten suloiset kakut, aivan ihanat!!! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kakkuja!olen aina ihmetellyt, että miten ihmeessä saat noin tasaista sokerikuorrutepursotus jälkeä. Tottakai harjoitus mutta mikä suhde sinulla on aineiden määrässä vai meneekö näppituntumalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Menee nykyään ihan näppituntumalla, mutta blogista löytyy myös pikeerin ohje tuolta pipareiden koristeluohjeista. Paksuus riippuu todella paljon siitä, millaista pursotusta halutaan :D

   Poista
 3. Kiitos upeasta kakusta, kaunis ja mikä parasta, se oli myös todella hyvää ja kaikki meni! Kyseessä siis tuo "Essin" kakku :)

  VastaaPoista