maanantai 25. marraskuuta 2013

Naisellisia pipareita, osa 2:

Eräisiin juhliin toivottiin naisellisia pipareita vähän samaan tapaan kuin täällä tehdyt piparit. Värityksenä näihin pipareihin tuli musta, hopeanharmaa, valkoinen ja pinkki. Pikkujouluaikaan sopii hyvin helmiäisspraylla ja sapluunalla kuvioidut mekot ym. piparit  :D

Taikina oli ihan tavallista joulupiparitaikinaa.


Vaikka sapluuna nopeuttaa koristelua, siinäkin on omat ongelmansa. Jos sapluuna ei pysy paikoillaan tai ole aivan piparissa kiinni, tulee jäljestä suttuisa.Sydämet saivat pitsiä yllensä.


Hopeiset kuvioinnit.8 kommenttia:

 1. WAU - aivan mahtavia pipareita. Sinulla sitä taitoa ja kärsivällisyyttä riittää!

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Olen ahkera piparkakkutalojen tekijä.nyt on tulossa muumitalo,kirkko,korkokenkiä,maitolaituri...Olet tehnyt upeita töitä.Löytyykö piparikarusellliin ohjetta/kaavoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piparikaruselliin löytyy ohjeet täältä http://kampanja.flora.fi/2010/#/carousel/ Pipariohjeet ovat meikäläisen laatimat, mutta en voi laittaa niitä tänne, kun ne on tehty Floralle :D

   Poista
 3. Moi!
  Todella kauniita, huikeita pipareita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteista :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos!
  Tein jo karusellin osat arviosta,aika hyvin ovat samankokoiset.Kattojen "väliosta " puuttuvat,leivon ne vielä ja sitten karuselli pyörimään :)

  VastaaPoista
 6. Aivan upeita, ei voi kuin hiokaillen katsella ja ihastella! Ihmetyttää, miten voit keksiä noin paljon kaikkea ihanaa. Suorastaan kadehdittavaa tuollainen lahjakkuus :)

  Kuinka kauan sinulla menee tuollaisten koristeellisten pipareiden tekemiseen? Näissä leidipipareissa ja esimerkiksi kastemekkopipareissa on niin paljon yksityiskohtia, että luulisi menevän ikuisuus niiden väkertämiseen. Kokemus tietysti tuo varmuutta :)

  T: Fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi :D Aikaa menee pipareiden koristeluun, mutta se on niin hauskaa puuhaa, ettei se tunnu pitkältä ajalta. Tylsin vaihe on pipareiden pintojen täyttö eli ensin täytyy kuorruttaa piparit ennenkuin pääsee itse koristeluvaiheeseen. Kuorrutuksen pitää kuivua yön yli ja se odottelukin on tylsää. Koristelu meneekin sitten ihan hetkessä (tai ainakin tuntuu siltä :D ).

   Poista