sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Nallet ristiäiskakussa

Sulo-pojan ristiäisiin kaipailtiin kakkua. Toiveena oli jotain yksinkertaista, esim. ruskea nalle, nimi ja vähän kukkia. Reunoille toivottiin kermavaahtopursotuksia ja kakun väliin valittiin mansikka-mariannesuklaatäyte. Kakun päällinen on valkoista sokerimassaa.


Netistä löysin kivan idean kirjainnalleista ja koska nimi oli sopivan lyhyt, tein yhden nallen sijasta neljä nalle ja jokaiselle oma kirjain syliin.


Reunaan pursotin sileän koripursotuksen. Pienet siniset ja valkoiset kukat laitoin yläreunan pursotuksen päälle. Ovat kuin pieniä lemmikkikimppuja :D6 kommenttia:

 1. Kiva idea ja suloiset nallet! =)

  VastaaPoista
 2. Noi nallet on tosi söpöt!! Oot kyllä taitava. :)

  VastaaPoista
 3. Huh, tämä blogi on kyllä aivan liian ihana! Olet kyllä aivan supertaitava ja sinun inspiroimana olen muutama jouluna koristellut piparkakkuja pikeerillä...joskaan mun tekeleet eivät IHAN yllä samalle tasolle kuin sun upeat leivonnaiset <3

  Miten teit nuo kirjaimet? Ja mistä hankit kaikki tarvikkeet aina näihin ihaniin koristeisiin jne.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Harjoitusta vaan, kyllä se siitä :D Ensimmäiset piparini olivat kyllä melko surkuhupaisan näköisiä, mutta innostus oli valtava. Kirjaimet on tehty kirjainmuotin avulla esim. täältä löytyy http://www.ullanunelma.fi/kirjainmuotit-kaunot_isot+numerot

   Ullanunelmasta tulee tilattua suurin osa tarvikkeista :D

   Poista
 4. Kiitos kivoista kommenteista :D

  VastaaPoista