Laitoin kuppiin n. 20-30 g glukoosia, n. vajaa teelusikallinen lämmintä vettä ja muutama tippa valkoista väriä. Lämmitin vielä glukoosia, jottei se ole liian paksua. Jossain ohjeessa oli 60% glukoosia ja 40% vettä, mutta minusta se oli liikaa. Glukoosi ei enää jähmety kiilteeseen ja on herkempi sotkeentumaan kuvioinnin jälkeen. Mutta sitäkin voi kokeilla, sillä tämä paksumpi versio upposi jonkin verran kiilteen sisään ja pinnasta ei tule aivan tasainen.
Tässä pieni videonpätkä verkkokuvioinnista:
Sopii hyvin esim. halloweenkakkuihin hämähäkinverkoksi :)
No sepäs kävi helposti. Vielä on itseltä kokeilematta koko glaze.
VastaaPoistaOnpa hieno! Käykö glukoosiksi glukoosisiirappi vai mistä sitä ostetaan?
VastaaPoistaAnniina
Käy ihan kaupan glukoosisiirappi :)
PoistaNo oho. Miten se onkin että ne kaikkein hämmästyttävimmät onkin lopulta tosi simppeleitä? :D En olisi kyllä arvannut miten tämä tehdään, pitää kyllä kokeilla johonkin kakkuun. Ja minullakin koko glaze testaamatta niin että tässä tulisi samalla kertaa kaksi kokeilua yhdellä kertaa. Vielä kun tyrkkäisi macaronsit samaan kokeilujonoon niin siinähän sitä olisi sitten :D
VastaaPoistaTätä minunkin on pitänyt kokeilla. Ehdit ensin. Taidan napata sulta reseptin.hieno kakku.
VastaaPoistaYllätti miten helpolta näyttää, mutta katsotaan kun pääsen kokeileen, käykö se yhtä taitavasti kuin sinulta. Kiitos hienosta videosta ja ihana että jaoit sen meidän kanssa. Upealta näyttää tuo sinun kakkusi Ebe 😘
VastaaPoistawow, tosi upeasti teit. ei taida omat nakit taipua noin nopsaan.
VastaaPoistaTäällä fanitetaan Eben ihastuttavia kakkuja, jo ties monettako vuotta. Ne houkuttelevat sunnuntaileipurinkin kokeiluun.
VastaaPoistaMutta eteen on noussut uusi ongelma - hiiren paikalliset 'fanittajat' eivät enää jaksa nousta rappuja kolmanteen.....on siirryttävä leivoskokoon ja syötävä sitten.....
Terkuin n-h
www.nami-hiiri.fi
WOW! Upea!!! Olen nähnyt näitä mirror-glaze kakkuja mutta vielä en ole itse uskaltautunut kokeilemaan. Mutta olisi kyllä katseenvangitsija pöydässä!
VastaaPoistaxIida
p.s. Merkitsisi paljon jos ehtisit tsekata mun blogin, northboundkitchen.wordpress.com! :))