Sivut

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Täällä juhlistetaan päivää suklaan voimin. Tein Suomi-konvehteja ja makuna on mustikka-salmiakki. Yllättävän hyvin nämä suomalaisille tutut maut sopivat yhteen.


Kokeilin kahta eri koristelutyyliä. Kumpi teistä on kivempi? Puhtaan valkoinen vai osaksi tumma suklaapohja?


7 kommenttia:

  1. Minusta tuo puhtaan valkoinen on kivempi! :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään tuosta missä on tummaakin. Hyvää itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista
  3. Kauniita, eirtyisesti tuo puhtaan vaalea versio.

    VastaaPoista
  4. Puhtaan valkea on ihana!!

    -Miima

    VastaaPoista
  5. Nämä suklaasi ovat kyllä mielettömiä! Miksi täällä blogin puoella ei ole niin paljoa niistä päivityksiä kuin instagramissa? Onko sinulla suklaakauppa jossakin? Olisin ainakin vakioasiakas :) Rakastan suklaata ylikaiken.

    VastaaPoista
  6. Kiitos :) Instagramiin on niin helppo lisätä kuvat, blogi on jäänyt vähän vähemmällä kun tällä hetkellä on niin paljon kaikkea muuta tekemistä. Suklaakauppaa ei ainakaan toistaiseksi ole, mutta mistä sitä tulevaisuudesta tietää :) Olen kyllä aivan hurahtanut noihin konvehtien tekemiseen. Se on niin kivaa ja herkullista. Painonhallinta vaan alkaa käydä vaikeaksi :)

    VastaaPoista