Sivut

perjantai 2. elokuuta 2013

Mustikka-mustaherukkakakku

Halusin kokeilla jotain raikasta ja marjaista herkkua. Marja-aika on parhaimmillaan, joten tuoreet marjat maistuvat, nam. Ohjeen nappasin Ullanunelman sivulta, täältä.


Koristeeksi laitoin mustikoita, mustaherukoita ja kuivattuja kanervankukkia. Kanervankukat eivät maistu eivätkä tunnu syödessä ja ovat luonnon omia koristeita :D


Kokosin kakun isompaan vuokaan ja siksi siitä tuli näin matala. Juuri ja juuri riitti kuorrutusmousse kakun reunoille ja päälle. Mousseen lisäsin pari ruokalusikallista sokeria. Hyvää oli, marjaisaa!



5 kommenttia:

  1. Jestas, kuola valuu pitkin näppistä!!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihanan näköinen, ja kiva info oli että kanervankukalla voi koristaa.
    Eiku niitä poimimaan.

    Terkkuja Monica

    VastaaPoista
  3. Voi vain kuvitella miten herkullista!

    VastaaPoista
  4. Superherkullisen näköiset kuvat, nam! :)

    VastaaPoista